Cortina

Cortina fietsen

Met een Cortina fiets haal je kwaliteit in huis van eigen bodem. De fietsen worden in Nederland geproduceerd. Hierdoor kent Cortina de behoeftes van de Nederlandse fietser: betrouwbaarheid, robuustheid en een comfortabele zithouding. De fietsen van Cortina, die zijn onderverdeeld in verschillende categorieën, voldoen dan ook aan deze behoeftes. Een Cortina fiets is ideaal voor al je dagelijkse bezigheden: voor ritten naar school, woon-werkverkeer, boodschappen, het bezoeken van je vrienden of de sportclub. Cortina levert kwaliteit en zorgt voor enorm veel fijne en veilige kilometers!
 

De hoogste kwaliteit Nederlandse fietsen

Betrouwbaar, robuust en comfortabel

Mooi en stoer vormgegeven fietsen

Ruim assortiment fietsen voor dames, heren en kinderen


Altijd de laatste mode- en fashiontrends

De Cortina-fietscollectie wordt net als een modecollectie continu geüpdatet. Onze designers volgen de laatste mode-  en fashiontrends op de voet om ervoor te zorgen dat alle fiets modellen perfect aansluiten bij de actualiteit. Dit zie je terug in het kleurgebruik, maar ook in de mooie details die de Cortina-fietsen hun eigen identiteit geven. Waarom we hier zoveel aandacht aan besteden? Een fiets heb je - net als je telefoon en je tas - elke dag bij je. Hij wordt intensief gebruikt en moet vanzelfsprekend solide en veilig zijn. Maar ook heel mooi, vinden wij. Want het is toch heerlijk als je elke dag weer blij wordt als je de fiets van je dromen tevoorschijn mag halen?

Volop vernieuwing

We luisteren goed naar onze klanten en hun wensen. Daarom vind je in de nieuwe Cortina-collectie veel nieuwe lichtere stadsfietsen en snelle e-bikes. Wat denk je van de Cortina Common? Dit unieke concept, dat bestaat uit fiets + accessoires, heeft een prestigieuze Eurobike-award gewonnen! De Cortina Common is een fijne, lichte stadsfiets waar je eenvoudig de mooiste accessoires op- en af kunt klikken.

Ruime keuze

Twijfel je nog tussen een stadsfiets of een e-bikeCheck dan de verschillende fietsen en informatie over stadsfietsen en e-bikes op onze website! Je vindt al onze modellen op een rij. Onze e-bikes hebben dezelfde kenmerken als de stadsfietsen: ze zijn solide en veilig, maar ook kleurrijk en hip. De bekabeling is netjes weggewerkt en de techniek werkt feilloos. We hebben drie typen motoren en bij elk fietsmodel kun je ook verschillende accu’s kiezen.

Neem het gewoon mee!

Of je nu je kids mee wilt nemen op de fiets, een dikke boeken tas of je sportspullen; Cortina biedt voor elke fiets de beste oplossing. Papa’s en mama’s kiezen voor een familybike, zoals de Cortina U4 Family. Die extra kilo’s gewicht zijn geen enkel probleem voor het verstevigde frame van dit robuuste model. En natuurlijk is het plaatsen van kinderzitjes een eitje.

Maak je fiets persoonlijk met de mooie accessoires uit de Cortina Bike Fashion Accessories-collectie. Allemaal gemaakt voor gebruik op de fiets.
Als je kiest voor een Cortina Common, dan kies je ook voor het gemakkelijke kliksysteem met AVS (AtranVelo System). De voor- en achterdrager van dit model hebben namelijk een speciale adapter waarop je heel eenvoudig één van de verschillende manden of tassen uit de collectie Cortina accessoires met AVS kunt bevestigen.