Dahon

Klik hier om de gehele collectie Dahon fietsen te bekijken


 

Dahon (elektrische) vouwfietsen

Vouwfietsen kunt u overal mee naartoe nemen. Of je nu de hele weg moet fietsen of ga een deel van de weg met de bus, trein, auto, boot of vliegtuig, uw Dahon vouwfiets gaat waar u gaat.
Dahon is een innovatief bedrijf. Zij hebben de 15% regel, wat inhoud dat de fietsen ieder jaar 15% beter moeten zijn: beter rijden, comfortabeler rijden, beter vouwen, of lichter worden. Dahon maakt vouwfietsen in het recreatieve segment. Op de fietsen komen we ontwerpen tegen die het comfort en gebruiksgemak verhogen, zoals vering in de zadelpen, pomp in de zadelpen, telescopisch verstelbaar stuur, naafdynamo, magneetsluiting om de opgevouwen fiets bij elkaar te houden, snelsluitingen voor frame en stuurkolom. In het sportieve segment vallen de lichtgewicht modellen (vanaf 9.2 kg.) en het gebruik van hi-tech onderdelen op. De Jet Stream EX met de gasvering en de Vector X10 met superlichte wielen zijn daar mooie voorbeelden van.
Dahon heeft een grote diversiteit aan modellen: compacte vouwfietsen, toervouwfietsen, sportvouwfietsen, vouwfietsen met 16” 20” 24” of 26” wielmaat, vouwfietsen in alle prijsklassen.
Bijna iedereen vindt bij Dahon een passende fiets.

Zie hier de gehele collectie Dahon vouwfietsen