Sensa

Klik hier om de gehele collectie Sensa fietsen te bekijken


                                                                                        
Voor de sportievere uitdagingen met de mountainbike of racefiets zijn wij dealer geworden van het Nederlandse merk SENSA. SENSA wordt al meer dan 20 jaar geproduceerd door Intersens Bikes & Parts BV en is gevestigd in Almelo. Bij Intersens werkt een groep enthousiaste bikers die door eigen bikers ervaringen (Alpen, Pyreneeën, de Ardennen en natuurlijk Nederlands terrein) voortdurend in contact met andere bikers komen en zij sparren voortdurend over bikers-ervaringen. De daardoor opgedane kennis wordt gebruikt om hun produkt te verbeteren. Bij een Sensa mountainbike is het mogelijk om de fiets ‘custom made’ te laten maken. Alles bij een Sensa is mogelijk, van verende voorvorken tot speciale wielen. Sensa is uitermate geschikt voor het echte werk van beginnende bikers tot aan profesionals.
 

                                                                                                      

 

Sensa trekking bikes

De Sensa Trekking bikes zijn ideaal voor lange fietstochten door ieder landschap. Want doordat Sensa gebruik heeft gemaakt van de technieken uit de frames van wegfietsen en mountainbikes, zijn ze in staat om lichtgewicht trekking bikes te ontwerpen die er ook nog eens stijlvol en strak uit zien.

De componenten op deze prachtige Sensa fietsen zijn geselecteerd, zodat u de best mogelijke prestaties kunt leveren. Uiteraard is ook hier nooit de scherpe prijs-kwaliteitsverhouding uit het oog verloren.

De Sensa trekking bikes zorgen ervoor dat u er ieder weekend weer met frisse moed en vol energie op uit gaat, ook met windkracht 5!

 

bekijk hier de Sensa Trekking Fietsen
 

 

 

 

Sensa mountainbikes

Sensa biedt een breed assortiment aan mountainbikes. Van toering tot racing, voor ieder is er wat wils. De uitgedachte mix van kwaliteitscomponenten op iedere Sensa fiets, zorgt ervoor dat u bij iedere prijsklasse de beste kwaliteit krijgt.

Ook bij de mountainbikes is het mogelijk om uw Sensa fiets geheel naar eigen wens samen te stellen. Hiervoor kunt u kiezen uit de Sensa Fiori SL Premium Stealth of de Sensa Fiori SL Twilight & Silver.
 

 

Bekijk hier de Sensa Mountainbikes


 

Sensa racefietsen

Binnen het assortiment Sensa fietsen vindt u racefietsen in vele soorten en maten. Voor zowel de sportieve als de recreatieve racefietser biedt Sensa een breed scala aan racefietsen. Van de kwalitatief zeer sterke en stijlvolle Sensa Aquila tot de zeer betaalbare instapmodellen van de Sensa Umbria serie.

Bij de luxere Sensa fietsen kunt u kiezen uit verschillende afmontages en vaak ook meerdere opties. Met deze ruime keuze speelt het fietsmerk in op de diverse behoeften van racefietsers.

De standaard Sensa fietsen zijn zeer betaalbaar en mogen ook gezien worden. Deze fietsen zijn gewoon prachtig, hebben een goede balans en u hoeft niet te denken welke componenten er op de fiets moeten. Sensa heeft al de perfecte samenstelling uitgekozen in iedere prijsklasse.

 

Bekijk hier de Sensa Racefietsen