skip to Main Content

Alpina

Voor een kind is een nieuwe fiets iets magisch. Alpina maakt fietsen voor alle kinderen in de leeftijd van 2 tot 12 jaar. Mooie fietsen, waar kinderen van dromen. En van de allerbeste kwaliteit. Zodat ze allemaal dat magische gevoel kunnen ervaren. Voor het totale overzicht van het aanbod, kijk op de website van Alpina!

Bekijk de website

Bikkel

Bikkel Bikes is een fietsfabrikant van Nederlandse bodem. Bikkel is in 1995 ontstaan vanuit passie voor het fietsen, alsmede vanuit de wens om kwaliteit te willen leveren tegen een redelijke prijs. Voor het totale overzicht van het aanbod, kijk op de website van Bikkel!

Bekijk de website

Cortina

Ontdek Cortina – of we nu naar het werk gaan, naar school, stad of de sportclub: onze fiets moet altijd voor ons klaarstaan. Met dat in gedachten ontwikkelt Cortina onze fietsen: e-bikes, snelle designfietsen en family bikes. En ja, ook transportfietsen! Voor het totale overzicht van het aanbod, kijk op de website van Cortina!

Bekijk de website

Victoria

Victoria’s producten onderscheiden zich door de hoge kwaliteit, Victoria gebruikt uitsluitend hoogwaardige componenten bij de productie van onze fietsen. Daardoor biedt Victoria u lange levensduur en betrouwbaarheid. Voor het totale overzicht van het aanbod, kijk op de website van Victoria!

Bekijk de website

Dahon

Vouwfietsen met 16 inch tot 26 inch wielen, Dahon-Vouwfietsen heeft voor iedereen een passende Vouwfiets. Of je nu op zoek bent naar Compact, handzaam en degelijk of naar Snel, Sportief en met top of the Line af montage. Alles is mogelijk met de Dahon, Thompson en Takashi vouwfietsen. Voor het totale overzicht van het aanbod, kijk op de website van Dahon!

Bekijk de website

Sensa

Voor de sportievere uitdagingen met de mountainbike of racefiets zijn wij dealer van het Nederlandse merk SENSA. SENSA wordt al meer dan 20 jaar geproduceerd door Intersens Bikes & Parts BV en is gevestigd in Almelo. Voor het totale overzicht van het aanbod, kijk op de website van Sensa!

Bekijk de website

Van Raam

Van Raam maakt driewielfietsen, scootmobielfietsen, rolstoelfietsen, tandems, driewieltandem, duofietsen, zitfietsen, ligfietsen, transportfietsen en lage instap fietsen. Vrijwel alle modellen zijn ook als elektrische fiets leverbaar. Voor het totale overzicht van het aanbod, kijk op de website van Van Raam!

Bekijk de website

Overige merken

Op fietsgebied zijn er veel verschillende merken en types,
dat het lastig kan zijn om een perfecte keuze te maken.
Bent u opzoek naar een specifiek merk of type fiets?
Neem dan contact met ons op, of kom langs in onze winkel,
dan gaan wij kijken wat de mogelijkheden voor u zijn!

Afspraak maken
Back To Top