Skip to content

Alpina

Voor een kind is een nieuwe fiets iets magisch. Alpina maakt fietsen voor alle kinderen in de leeftijd van 2 tot 12 jaar. Mooie fietsen, waar kinderen van dromen. En van de allerbeste kwaliteit. Zodat ze allemaal dat magische gevoel kunnen ervaren. Voor het totale overzicht van het aanbod, kijk op de website van Alpina!

Bekijk de website

huyser

Huyser elektrische fietsen: Échte kwaliteitsfietsen
Huyser staat voor kwaliteit. Zo is het merk altijd in staat de goede kwaliteit van hun e-bikes garanderen. De elektrische fietsen van Huyser worden handmatig gemaakt door een team van gepassioneerde specialisten en gespecialiseerde machines.
Door het gebruik van designelementen en innovaties onderscheidt Huyser zich van de andere A-merken .
De Huyser e-bikes zijn gemaakt met lichtgewicht aluminium frames, wat er voor zorgt dat het gebruik van een Huyser fiets altijd een prettige ervaring is. Dit is ook wat er voor zorgt dat iedere fiets aan de hoge kwaliteitseisen voldoet.

Bekijk de website

Bikkel

Bikkel Bikes is een fietsfabrikant van Nederlandse bodem. Bikkel is in 1995 ontstaan vanuit passie voor het fietsen, alsmede vanuit de wens om kwaliteit te willen leveren tegen een redelijke prijs. Voor het totale overzicht van het aanbod, kijk op de website van Bikkel!

Bekijk de website

Cortina

Ontdek Cortina – of we nu naar het werk gaan, naar school, stad of de sportclub: onze fiets moet altijd voor ons klaarstaan. Met dat in gedachten ontwikkelt Cortina onze fietsen: e-bikes, snelle designfietsen en family bikes. En ja, ook transportfietsen! Voor het totale overzicht van het aanbod, kijk op de website van Cortina!

Bekijk de website

Victoria

Victoria’s producten onderscheiden zich door de hoge kwaliteit, Victoria gebruikt uitsluitend hoogwaardige componenten bij de productie van onze fietsen. Daardoor biedt Victoria u lange levensduur en betrouwbaarheid. Voor het totale overzicht van het aanbod, kijk op de website van Victoria!

Bekijk de website

Bohlt

BOHLT helpt mee om de wereld te verduurzamen met haar e-mobility producten. Met de 100% elektrische producten van BOHLT kan iedereen zich duurzaam van A naar B verplaatsen. Naast dat deze vorm van e-mobility goed voor het milieu is, zorgt het er ook voor dat je zonder enige inspanning razendsnel op je bestemming aankomt!

Bekijk de website

Sensa

Voor de sportievere uitdagingen met de mountainbike/racefiets en elektrische fietsen zijn wij dealer van het Nederlandse merk SENSA. SENSA wordt al meer dan 20 jaar geproduceerd door Intersens Bikes & Parts BV en is gevestigd in Almelo. Voor het totale overzicht van het aanbod, kijk op de website van Sensa!

Bekijk de website

Van Raam

Van Raam maakt driewielfietsen, scootmobielfietsen, rolstoelfietsen, tandems, driewieltandem, duofietsen, zitfietsen, ligfietsen, transportfietsen en lage instap fietsen. Vrijwel alle modellen zijn ook als elektrische fiets leverbaar. Voor het totale overzicht van het aanbod, kijk op de website van Van Raam!

Bekijk de website

Overige merken

Op fietsgebied zijn er veel verschillende merken en types,
dat het lastig kan zijn om een perfecte keuze te maken.
Bent u opzoek naar een specifiek merk of type fiets?
Neem dan contact met ons op, of kom langs in onze winkel,
dan gaan wij kijken wat de mogelijkheden voor u zijn!

Afspraak maken
Back To Top